Op naar een Klimaataanpak voor wonen

Betaalbaar verduurzamen in breder perspectief

> Verduurzamen moet – én graag snel
> Is er een juiste route?
> Leren en delen uit de praktijk

Betaalbaar wonen, CO2 reductie, leefbaarheid: we voelen de urgentie en willen vooruit. Maar de praktijk is diffuus en weerbarstig. Ruimte voor innovatie moet gewaarborgd zijn. Bewonersbelangen moeten behartigd blijven. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen, komen we sneller en verder vooruit.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het interactieve symposium ‘Op naar een klimaataanpak voor wonen’. Tijdens deze bijeenkomst zal, onder leiding van Ilta van der Mast, de verduurzamingsopgave vanuit verschillende perspectieven worden belicht.

SPREKEN

Gevolgen van het Parijs-akkoord voor de sociale woningbouw
Hugo Priemus – emeritus hoogleraar Volkshuisvesting TU Delft

Energietransitie: toekomst, feit en fictie
Chiel Boonstra – directeur Trecodome

Het belang van bewonersparticipatie: oefening baart kunst
Maarten Desmet – partner van ndvr.be, bestuurslid Universiteit voor het Algemeen Belang (UAB)

DELEN

Daar waar we veel moeten doen en snel vooruit moeten, is delen van kennis onontbeerlijk. En kennis delen, dat doen De Verduurzamers graag en regelmatig. Met corporaties, beleidsmakers en instituten, maar ook met onze eigen mensen. In dat kader organiseren wij het symposium ‘Op naar een klimaataanpak voor wonen’. Wij leren graag van u en delen van harte onze ervaringen uit de praktijk van het verduurzamen.

AANMELDEN

U kunt kosteloos deelnemen aan dit symposium. Deel ook uw mening en ervaring en draag bij aan het discours, om zo mogelijk te komen tot een gemeenschappelijk en haalbaar perspectief. Klik hier om aan te melden

Wij kijken uit naar het symposium en zien u graag op 14 april in De Fabrique in Utrecht!

DAGVOORZITTER

Ilta van der Mast – managing partner adviesgroep Woningcorporaties, partner bij Twijnstra Gudde –zoekend naar de rode draad die de belangen van gemeente, woningcorporaties, bewoners en ons allen verbindt.

TIJD EN LOCATIE

14 april om 13.00 uur
in De Fabrique > Deur 19
Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Aanmelden nieuwsbrief